Burhanettin Kurt Anaokulu
Fatih Mah. Melih TUNCA Sok. No1 Gökçeada/Çanakkale

VİZYON

Okul öncesi eğitimin evrensel amaçları çerçevesinde, güvenli ve sevgi dolu bir eğitim ortamında 36-66 ay yaş grubu çocuklarımızın gelişimsel özelliklerini, gereksinimlerini ve bireysel farklılıklarını göz önüne alarak, kendi potansiyellerini gerçekleştirebilecekleri; geleceğin düşünen, sorgulayabilen, yaratıcı, üretken ve aydınlık yüzlerini yetiştirmektir.

MİSYON

Burhanettin KURT Anaokulu olarak misyonumuz; Özgün, yaratıcı, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak, benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak, öğrenmeye ilgi uyandırmak, bilişsel, sosyal, dil, psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla; Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda Milli değerlere sahip, kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmektir.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü "En Güzel Okul Bahçesi" 3. lük Ödülü (2012)
Öğretim Şekli :ikili öğretim

ikili öğretim

ikili öğretim sabah grubu 07:30 / 12:30 öğlen grubu:12:30 / 17:30

MERKEZİ KALORİFER SİSTEMİ

İLÇE MERKEZİNDE

OKULUMUZ GÖKÇEADA MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.

Proje Çalışmaları

BEYAZ BAYRAK- BESLENME DOSTU OKUL- EKO-OKULLAR PROJESİ-YAVRU TEMA UYGULAMALARI-TEMİZ OKUL

uygulama bahçesi satranç alanı basketbol alanı oyun parkı orta alan oyun parkı