2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantı Duyurusu

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı okul aile birliği toplantımız 17 Ekim 2023 Salı Günü saat 17.30'da okulumuzda aşağıda bulunan ve siz velilerimizin eklemek istediği gündem maddeleri üzerine gerçekleştirilecektir. Sürecimize doğrudan katkı sağlabileceğimiz toplantımızda, eğitimin en önemli paydaşlarından siz velilerimizi aramızda görmeyi temenni ederiz, Görüşmek Dileğiyle.

17/10/2023  Salı günü saat 17:30'da  Kurumumuzda Okul Aile Birliği Toplantısı yapılması planlanmış olup, gündem maddeleri aşağıda belirilmiştir.

1-Açılış ve Yoklama,

2-Divan Başkanı ve katip seçilmesi,

3-Okul Müdürü Duygu TOHUMCU nun konuşması,

4-Okul Aİle Birliği ÜyesiTuğçe ŞEKER'in konuşması